LA 15.8.2009 HELSINGISSÄ !

Katu on punk -kadunvaltaus Helsingissä lauantaina 15.8.09.

Kavereiden tapaamisen ja hyvän musiikin lisäksi paikalla voi ostaa levyjä ja tutustua joihinkin toimintaryhmiin. Paikalla mm. Kämäset levyt, Tasajako ja Aamunkoi.

Tule paikalle ajoissa! Mitä enemmän paikalla on alkuun porukkaa, sen helpommin valtaus onnistuu ja saadaan hyvät kemut pystyyn. Huomioithan kuitenkin, että kadunvaltauksen lisäksi kyseessä on keikka, joten jätäthän koirasi kotiin.

Kokoontuminen klo 13 Itäinen Brahenkatu 15:ssä.

Edellisenä päivänä, pe 14.8. punx-piknik klo 18 eteenpäin Dallape-puistossa!

Tulethan paikalle!


Katu On Punk!

Kadut kuuluvat kaikille! Autot saastuttavat ja sotkevat pyöräilijöiden ja kävelijöiden kulkemisen. Saasteet pilaavat ilman ja autot vievät tilan muilta! Neljä kaistaa rikiltä haiseville koslille samaan aikaan kun jalankulkijat kärvistelevät yhdellä surkealla suikaleella ja polkupyöräilijät puikkelehtivat tukehtumaisillaan näiden pyhien peltilehmien seassa. Julkinen liikenne jumittaa, kun kadut ovat täynnä pysäköityjä peniksenjatkeita!

Me haluamme kaupunkeihin muutakin elämää kuin kiireisen etenemisen, me haluamme kulttuuria kaduille. Me haluamme elämiltämme muutakin kuin "töihin-kauppaan-kotiin-töihin" -oravanpyörää! Me haluamme olla olemassa ilman että me "oleskelemme asiattomasti"!

Punk kuuluu kaikille! Me haluamme itse tehdä sellaista musiikkia ja kuvia mitä haluamme, emme tarvitse jättimäisten levy-yhtiöiden ja mainoksia suoltavien radiokanavien pomojen määräyksiä päättääksemme lempibändimme! Me haluamme, että kaikilla on oikeasti mahdollisuus jakaa hengentuotteemme,aivojemme hedelmien ei pidä olla vain harvojen rikkaiden etuoikeus. Me haluamme epäkaupallista (aitoa!) kultturia, joka lähtee ihmisten itseilmaisun tarpeesta eikä jonkun rikkaan ääliön ahneudesta! Me emme halua maksaa kymmeniä euroja jostain puolituntisesta valtalehden sivuilla ylistetystä "kulttuurista". Emme myöskään viihdy Hollywoodin rasistisen, seksistisen, läpeensä rahanahneen aivopesuroskan parissa!

Tiedämme olevamme maailmanlaajuisella skaalalla kultalusikka perseessä syntyneitä, mutta muualla tapahtuvat sodat, nälkäkuolemat ja peruuttamattomat ympäristötuhot eivät poista meidän tarvetta elää sellaista elämää kuin itse haluamme. Me emme nöyrästi pyydä tilaa, vaan me otamme sitä! Me emme kerjää hyväksyntää "taiteellemme" itseriittoisilta kultturieliitin edustajilta, vaan me soitamme ja laulamme ja maalaamme omaksi ja ystäviemme iloksi. Muutos lähtee lähipiiristä! Haistakaa te oma korkeakulttuurinen koppavuutenne ja autojenne pakoputket!Isompi kuva

Lataa juliste (A4 600dpi)
Lataa lentolehtiset (A4 600dpi)


Aiemmin tapahtunutta:

Katu on punk! La 9.8.2008
Artikkeli Takku.netissä
Artikkeli Kapinatyöläisessä #42
Julistus!
Juliste

Katu on punk! La 18.8.2007
Julistus!
Lentolehtinen
17.8.07 tukikeikka -juliste