KATU ON PUNK * TAHDOMME TILAA

Lähtö klo 13 oopperatalolta - www.myspace.com/katuonpunk

Nämä bileet on omistettu punk-kulttuurille. Hyvän musiikin lisäksi haluamme tuoda kaikkien tietoisuuteen punkin poliittisen näkökulman. Punk elää ja muuttaa muotoaan, mutta punk-kulttuuriin ei kuulu ihmisten, eläinten tai luonnon riistäminen. Punk on taistelua vapauden, erilaisuuden ja itse tekemisen puolesta.

Unohdetaan Pelle Miljoonan kuuma moottoritie, unohdetaan kiellot ja rajoitukset, joilla suojellaan itsekkäiden ihmisten autoja, autoteollisuutta, kauppiaita sekä öljyteollisuutta. Me emme tarvitse yksityisautoilua, saastuttaviapakoputkia, auton omistajan statusarvoa. Me tarvitsemme tilaa, tilaa hengittää ja tilaa tehdä haluamiamme asioita.Tänään otamme tarvitsemamme tilan autoilijoilta ja sananmukaisesti pogoamme autoistuneen yhteiskunnan raunioilla.

Me emme halua sairastua ja elää epätyydyttävää elämää vain siksi, että jotkut tarvitsevat aina vain enemmän rahaa. Meemme hyväksy virkamiesten, poliitikkojen ja raharikkaiden päätöksiä, joiden vuoksi elämme päästöjen keskellä.

Nykyjärjestelmä on mokannut ja pahasti. Kaupungit on suunniteltu autoilijoiden mukaan, julkinen liikenne on kallista, aikaa vievää ja riittämätöntä, pyöräilijät saavat poukkoilla muun liikenteen seassa ja jalankulkijat eivät ole turvassa missään ja joku vielä puhuu ilmastonmuutoksen estämisestä. Paskat.

Tänä viikonloppuna juhlitaan, mutta huomenna taistelu kapitalistista systeemiä vastaan jatkuu.