KATU ON PUNK - KADUNVALTAUS LAUANTAINA 9.8.2008
Lähtö klo 13 Tennispalatsi/Kampin metroasema, Helsinki


Katu on punk – Fuck cars

Nämä bileet on omistettu punk-kulttuurille. Hyvän musiikin lisäksi haluamme tuoda kaikkien tietoisuuteen punkin poliittisen näkökulman. Punk elää ja muuttaa muotoaan, mutta punk-kulttuuriin ei kuulu ihmisten, eläinten tai luonnon riistäminen.

Ajakaa rauhassa isoilla autoillanne ja saastuttakaa hengitysilmamme. Kun te kaasutatte pitkin kaupungin katuja, toisella puolella maapalloa soditaan sinun liikkumisenvapautesi puolesta. Toisaalla jää päivän ateria välin, sinun egosi vuoksi.

Me emme usko autoteollisuuteen, sen luomaan illuusioon puhtaasta luonnosta ja vapaudesta. Vaikka autot, ovat teille pyhiä, me taistelemme niitä ja koko autoistunutta yhteiskuntaa vastaan. Järjestelmä, joka tukee autoilua ja ahneutta ei ole puolustamisen arvoinen.

Punk on taistelua vapauden, erilaisuuden ja itse tekemisen puolesta. Punk-kulttuuriin ei kuulu ihmisten, eläinten tai luonnon riistäminen. Tänään juhlitaan, mutta huomenna taistelu kapitalistista systeemiä vastaan jatkuu.

Esiintymässä:

A-OIKEUDET
EARTH TODAY
DISKELMÄ
CREEPY CRAWLIE
THE SÖRSSELSSÖNS

Autoilijan rukous

Iso auto, joka olet allani. Pyhitetty olkoon sinun valmistajasi. Porattakoon tarvitsemasi öljy ja jääköön ruuatta ne, joilla siihen ei ole varaa. Anna meille joka päivä tarvitsemamme vapauden ja riippumattomuuden tunteemme. Ja anna meille kolarointimme anteeksi, niinkuin mekin annamme niille, jotka ovat meidän allemme juosseet. Äläkä saata meitä kävelemään, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on maapallo ja voima ja moottoritiet iänkaikkisesti. Aamen.

”emme kaipaa teitä
viette tilaa meiltä
älkää sit itkekö
kun näette pyhän lehmänne palavan”

KATU ON PUNK - KADUNVALTAUS LAUANTAINA 9.8.2008
Lähtö klo 13 Tennispalatsi/Kampin metroasema, Helsinki